Sexeducatie 5 antwoordt op ongemakkelijke vragen over seks

Zelfs iemand die zichzelf een goeroes van seks beschouwt, soms is het de moeite waard om hun kennis te verfrissen (en elemental, inclusief).

Daarom verzamelden we 5 meest ongemakkelijke vragen over seks en vroegen de dokter om ze te beantwoorden. Nu zult u precies weten wat er in seks kan worden gedaan, maar het is beter om te vermijden.

een. Kan ik speeksel gebruiken in plaats van smeermiddel?

Bevochtig je vingers speeksel en draag het in de huidborstel. Hoeveel heb je seconden nodig om het te voltooien? 3-5. Efficiëntie – middelmatig. Het meest lang spelen I «Rechts» Smeermiddelen – Smeermiddelen op siliconenbasis. Mengen met natuurlijke vloeistoffen, ze creëren een hydrolyphid-laag, die de elasticiteit van weefsels beschermt en verhoogt, glijdende en minimaliseert wrijving en bijbehorende klem en ontsteking. Met andere woorden, smeermiddelen strekken zich uit en maken seks leuker en niet-massief (zonder urethritis, cystites en vaginieten).

Conclusie: Nee – Slyuna. Ja – Lubricanu.

2. Moet ik intieme plaatsen voor seks scheren?

Vertegenwoordigen tegenpartijen. Hij – gewapend met borstelharen op alle testosteron-afhankelijke huid en zij – Met een zachte perzikcoating op een intieme zone, gezicht en lippen. Ze komen in contact I…. Het stroomt erin en begint woedend te bijten en te scheuren als kleine speren, duizenden netjes puntig en gegroeid in 2 dagen haren. Contact met soepel geschoren huid veel aangenamer.

Conclusie: Nee – «Lichte onzin» In de zone van Male Paha. Ja – soepel geschoren lies en scrotum.

3. Hoeveel tijd zou normale geslachtsgemeenschap moeten worden?

Als seks plezier en emotie is, en in natuurkundige lichamen, dan wil ik natuurlijk dat hij eindigt. maar… Waarom mensen seksuele geslachtsgemeenschap, in tegenstelling tot dieren, zo lang? Immers, de hoofdtaak van deze actie – bemesting (waarvoor u slechts een paar minuten nodig hebt), en er is geen reden voor aangename sensaties! Conceptie en de nodige copulatie – bepaald door de natuur, geslacht – Alleen onze sociale «bovenbouw». Daarom zijn ons lichaam (smering, huid en slijmerige geslachtsgemeenschap, enz.) Niet aangepast voor marginaal langdurig. En geslacht van de fysiologische en lyrische handeling kan veranderen in een traumatisch en psychologisch uitputtingsproces.

Conclusie: Nee – gespannen seks. Ja – Hoogwaardige seks.

4. Is het mogelijk om tijdens seks te praten?

De meest directe en effectieve manier voor de belangrijkste vrouw «Erogeen» orgaan – Brein – gaat door onze oren. Dus fluisteren en fluisteren of op zijn minst voorzichtig verschijnen, passeren je emoties en verrukking – Laad je geliefden op. Bij vrouwen zijn er ook een erectie, die, samen met smering, u moet voeden en onderhouden. Dameshersenen, verdrinkt in gevormd door uw aangename woorden endorfine, zullen signalen sturen op zenuwen rechtstreeks naar haar klieren vrijgegeven smering. En ze zal opgewonden zijn.

Conclusie: Nee – stilte of lange gesprekken tijdens

seks. Ja – aanhankelijke woorden.

5. Is het nodig om te praten over anale seks of beter meteen handelen?

De aard van Megagrational en voor miljoenen jaren is de geschiedenis van de mensheid briljant afgewezen door onze lichamen om functionele perfectie te smalpen. Brein – Om na te denken en evolutie te worden opgehaald; hart – bloedschommeling; longen – ademen; maag – verteren; knal – naar… Niet voor copulatie – Precies, omdat het niet verbonden is met Genitalia en nutteloos is in de conceptie. Maar! Dus denkt de natuur. En we zijn bij jou? En we kwamen met seks voor plezier. En dit is zijn enige en all-absurerende levitra lowest price functionaliteit, omdat hier al de wegen, inputs en passages goed zijn als ze vreugde brengen. Niet elke vrouw (ja, eerlijk, en de man) is klaar voor vreugdevol anaal. Er is een heleboel dingen – Van ethiek met esthetiek fysiologie. Dus als je wilt met «zwarte lijn», onderhandelen: dit «Deur» Uitgevonden voor een ander. En niet iedereen is klaar om haar uit te dagen.

Conclusie: Nee – Anale seks zonder uitnodiging. Ja – Eet B «achterdeur met een klop».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *