10 meest voorkomende problemen die ontstaan ​​tijdens seks

Misschien zal het u helpen problemen te voorkomen.

75% gedaald partner of meubels

Wanneer je grappige verhalen over seks leest, hebben we vaak het over hoe iemand uit bed viel tijdens een actieve geslachtsgemeenschap of een keukentafel brak, wat gewoon niet is bedoeld voor gewicht, zelfs één persoon.

Zo’n probleem ontstaat van de meeste mensen, vooral degenen die acrobatische etudes in bed of in andere minder geschikte plaatsen voor seks oefenen.

Denk eraan: ongeacht hoe sterk de passie, van tevoren incheck of het oppervlak van u zal toenemen en iets niet breken, van de houding verhuizen «Zoals een hond» v «Rijder».

71% Gevangen tijdens seks

En oké, als dit je broer of zus is, die gewoon lachen en uit de kamer komen.

Maar het kan ouders en kinderen zijn.

En als volwassenen begrijpen wat er gebeurt, en meteen beginnen kinderen geïnteresseerd te zijn in wat ze hun ouders maken waarom ze naakt, zweet en vreemd zijn.

68% heeft een hof van orogs

Seks lijkt op een sportwedstrijd waar fysieke kracht, behendigheid en flexibiliteit. Zoiets als een luchtvlaatjes.

Als je niet genoeg bent, zul je niet alleen snel uitsterven, maar je kunt de ledematen trekken die het in pijnlijke convulsie zal worden verminderd.

Meestal vinden krampen in een paar minuten, maar gedurende deze tijd versloeg ze niet alleen de passie, maar brengt je ook in een extreem vernederende positie wanneer je probeert niet te huilen van pijn, bid voor alle goden, als ze je alleen maar Gaan.

62% ejaculated ogen

Ejaculatie in de mond, in tong, borst, gezicht, benen en andere delen van het lichaam oefenen veel koppels uit als een methode van anticonceptie.

Maar het is niet altijd mogelijk om precies te krijgen in het doel, met name wanneer een sterke orgasme breekt, en je bent niet aan een lid van het rechter deel van het lichaam te sturen.

Dientengevolge heeft ongeveer 62% van de meisjes op zijn minst eenmaal ondervonden sperma direct in de ogen geschoten, wat in het algemeen onaangenaam is en zelfs conjunctivitis kan veroorzaken.

58% brak een bed

Meestal kopen mensen een bed, gericht op de prijs en hoeveel kilogram het bestand is tegen.

Als het zegt dat het in staat is om 200 kilogram te weerstaan, en jij en je vriendin weegt samen 150, betekent dit niet dat ze je zal weerstaan.

Tijdens seks, wanneer de passie geeft partners en bewegingen viagra kopen winkel scherp, de lading op het bed stijgt, vanwege wat, te oordelen op de enquêtes,

priligy online kopen

58% van de mensen breekt meubels.

Iemand is bang met een lichte schrik, en iemand op zachte plekken gehakt ziekten van de rackbodem, en in dit geval veroorzaakt seks geen orgasme en ambulance.

Bespaar niet op het bed, vooral als jij en je vriendin gepassioneerd of hard seks oefenen.

51% viel in de douche

Over het algemeen zielen — Niet de meest geschikte plaats voor seks, te beginnen met het feit dat er een kleine ruimte is en eindigt met water dat smeermiddel mengt en wrijving verhoogt, wat leidt tot irritatie.

Maar het is nog erger, je kunt gemakkelijk gewond raken, vooral als er geen antislipcoating in een bad of douchecabine is of je een rush van passiezeep en andere gladde objecten hebt.

Op zijn best is het mogelijk om van het letsel af te komen, en met absoluut — Ga naar het ziekenhuis met een fragment met breuk of glas in de bil.

47% kreeg verwondingen van het tapijt

Als je op zijn minst eenmaal seks hebt op het tapijt, weet je dat de meest slechte verwondingen zich poseren — het «kanker» en «Rijder».

In deze posities worden de knieën actief verdronken over het tapijt, en in het ritselen van passie, kun je niet opmerken hoe je de huid opbergt of verbrandt.

En tot letsel genoeg van letterlijk verschillende bewegingen. Daarom, als je een passie zonder pijn wilt, gooi een deken op het tapijt.

42% lokte een condoom binnen

Dit kan om vele redenen optreden. Je hebt misschien een te groot of te weinig condoom gekozen, het heeft het verkeerd gezet, per ongeluk de ring getrokken en ga zo maar door.

Het resultaat is één: een condoom kan in je vriendin blijven en je moet een reddingsoperatie produceren.

Bovendien, als een condoom vloog nadat u klaar bent, is er een aanzienlijke kans dat u een vader wordt. Vergeet niet minstens af en toe naar je lul en controleer of de bescherming op zijn plaats is.

38% gemiste partner of zei andere onzin

Het gebeurt dat in de impuls van passie het geheugen volledig verslaat, en je kunt alles zeggen — van de naam van iemand anders tot een vuile vogel.

Ongeveer 38% van de mensen kwam zo’n verwarring tegen, en hij, in tegenstelling tot een gebroken bed of in de ziel, het is onwaarschijnlijk dat het ertoe leidt tot het lachen.

5% verloren bewustzijn

Ja, dit kan ook gebeuren.

Iemand kan het bewustzijn verliezen van te levendig orgasme, iemand beweegt actief dat hij zuurstof mist, en soms kun je gewoon het hoofd van de achterkant van het bed of de muur raken en naar knock-out gaan.

In ieder geval is de uitkomst één: horror in de ogen van de partner en de aankomst van ambulance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *