Waarom onze meisjes zo moeilijk zijn om te ontspannen in bed

Ondanks het feit dat elk jaar de situatie verbetert, houden onze landgenoten nog steeds aan de Sovjet uitzicht op seks. En hier is het bewijs.

Ongetwijfeld onze meisjes – Enkele van de mooiste in de wereld. Probeer dit aangename hart uit te dagen.

Zelfs in dit geval hebben we iets, of liever, die antwoordt – Charmante Irina Shayk, elegante Natalia Vodyanova, Anna Kournikova, op het einde, – Deze mooie meisjes zijn lang wereldberoemde symbolen van huiselijke schoonheid en seksualiteit geworden.

Naast de sensuele buitenkant van landgenoten hebben ze een goed hart, reactievermogen en echt mysterieuze last om hun mannen te vergeven, zelfs als het de wetten van logica en gezond verstand reert.

Waarom, ondanks dergelijke genereuze brongegevens, blijven onze meisjes nog steeds als seksueel beperkt en moeilijk voor mannen?

Er is nog steeds een gebrek aan theorie en praktijk in de Sovjet-periode

Moeilijk omdat mannen waanzinnig moeilijk zijn om de sleutel te kiezen voor de bevrijding van ons meisje. Een enorme seksuele time-out tijdens het Sovjetgebouw, waarin vrouwen alle kleine en grote seksuele revoluties misten, in het ensemble met een lading dogm en preken van de klassieke literatuur – Dit alles maakt onze landgenoten verlegen om het licht in de slaapkamer uit te schakelen voor het uiteindelijke akkoord van een succesvolle datum.

Herkennen, moderne meisjes zijn niet langer die timide, nieuwsgierige vrouwen die in de wereld zijn gedaald «Seks in de grote stad» en verboden onderwerpen van verse vrouwen nul glans. De eerste schok erachter, niemand citeert Miranda en Samantha, en de neon-tekenen van sekswinkels worden niet gedwongen om hun ogen dik te buigen en te verbergen. Ja, dingen begonnen te bellen voor hun eigen namen, en de verborgen verlangens waren niet verboden. Alles werd toegestaan ​​en mogelijk, maar vreemd genoeg, alleen in woorden – Verder gaat de seksuele ervaring van onze meisjes niet.

Dames zijn behoorlijk podnatarovatili in theorie, zelfverzekerd rauw met termen van zijn geliefde glans en diverse jeugdomedies, vrijreden tot seks, maar op dit alle transformaties eindigen – Helaas, je metgezel, zoals twintig jaar geleden, huivert nerveus van het woord «experiment», Vermoedt wat achterste idee als je het in bed hebt uitgesproken. Drapeer je archaïsche schaamte en zingende hoge morele waarden die van wens verbranden, – Dat is wat seksuele kroniek van de dagen van gewoon meisje.

Immodest alleen in woorden, maar niet in de praktijk

Klassieke droomman – Het meisje is bescheiden buiten de slaapkamer en het heet, en verbergt niet hun eigen temperament erin. Ja, naïef, maar naar waarheid. We zien dat alles nog steeds in het tegendeel is: in de benauwde en donkere hoeken van de bar, is je metgezel vrijgevig op hints en lijkt misschien dat dit ongeveer is, in een minuut dit zoete en verlegen in het leven van de dame, regelmatig werknemers Op het kantoor zal op zijn minst contact opnemen in Sasha Gray, en uw binnenste dromen zullen eindelijk tot leven worden gebracht. De finale is vervolgd en saai: zodra je alleen bleek te zijn met je dame, ging haar zwoele stof nee. Alsof een bepaalde schakelaar in actie werd gegeven, de wikkeling van de wensen aan uw partner. Vanaf gemak en natte halftone is er geen spoor – Alles gebeurt mechanisch, onder de begeleiding van oorverdovende stilte en uw oprechte verbijstering.

Het gebeurde om een ​​reden: onze meisjes kunnen niet beslissen wie ze zijn – Seksueel gratis en bevrijdde zegels van de cultus van de serie ongeveer vier vrouwen uit New York of nog steeds zondeloos Tatyana, wachtend op brieven van hun Eugene. Meisjes willen onschuldig en verdorven, moreel en gepassioneerd tegelijkertijd, maar niet. Het werkt niet omdat het echt onmogelijk is om te stoppen met twee stoelen. Deze dissonantie onderdrukt mannen niet minder dan de meisjes worden gekweld door hun reflexen en gooien, – We willen tenslotte dat meisjes gewoon ontspannen en genoten hebben en niet bezig zijn met hun eigen kuisheidsanalyse.

Wil je nog steeds niet alleen een minnaar maken, maar een man

Breng God niet om onze vriendin op een datum toe te geven dat u niets serieus op een bepaald punt wilt, en uw doel voor vandaag – gewoon seks voor een nacht. Eerlijkheid en gemak van dit niveau is relevant in de bar van Madrid of Parijs, maar niet in ons vaderland.

Zelfs als het meisje ook niet is tegen gewoon de nacht doorbrengen met haar schattige partner, bekent ze dit nooit – Zelfs de wildernis van de meisjes zijn zinvol getekend mond, en het gesprek zal binnenkort eindigen. Als je nog steeds in hetzelfde bed eindigt, wees dan niet verbaasd dat de look van je dame enigszins bang zal zijn – Ze is gewoon bang dat je na seks verdwijnt.

Zelfs in de XXI-eeuw wensen onze meisjes uiteindelijk één – Ik probeer je geliefden (zelfs als ze volledig hulpeloos zijn) in zijn echtgenoten. Plezier van seks – Mooi trifle in vergelijking met dit geweldige doel.

Mannen proberen seks minder fundamenteel karakter te geven, maar het blijkt niet erg – Het is moeilijk om met zulke echt krachtige tegenstanders om te gaan als het registerkantoor, getrouwde vriend en de mening van moeder.

Nu, wanneer we speels een gezamenlijke kijk van dergelijke films aanbieden, voeren meisjes hun verplicht ritueel uit – Proberen de stem zo lang mogelijk te klinken, het wordt gewaarschuwd door: porno kijken alleen frivolous verwende meisjes, fatsoenlijke meisjes lezen boeken en gaan naar het conservatorium. Boeken – Het is prima, maar wat zijn ze überhaupt?

Onze landgenoten houden in het algemeen van alles in één stapel: de sombere schaduw valt op hun gezichten wanneer je er niet tevreden uitziet na seks, maar leer de redenen – Dit is een offensief veel op allemaal hetzelfde frivole meisjes. Interne vrijheid blijft zuiver intern, zonder de schaal te breken.

Meisjes laten de ingang van de vleselijke genoegens niet, maar niemand zal twijfelen aan hun kristalzuiverheid en zondeloosheid, die zelfs Natasha Rostov kopen kamagra de bal zou benijden.

Ondanks de goede ratings van talloze romalen en films over sterke onafhankelijke vrouwen, in hun plezier leven en seks in Manhattan, zijn onze meisjes als rolmodellen helemaal niet hun – Ze zijn veel dichter bij de lang-lijdende bestemmingen en de principes van alle klassieke heldinnen van Russische romans, van Anna Karenina naar Sony Marmaladeova.

Het is grappig dat zelfs zwak kennissen met deze personages van het meisje de connectie met hen en de meest eeuwenoude vijzels nog steeds voelen, zo populair in de staat.

https://lokesokiai.lt/sokiu-kursai/zumba-fitness/

Zo’n echt indrukwekkende zelfbeheersing, die de hand op het hart legt, is soms meer op onveiligheid, het kan niet anders dan respect veroorzaken.

Respect voor het meisje, natuurlijk, oorzaak. Maar ik zou heel graag willen, naast hem, onze dames leren het lot van de arme Lisa Karamzin te vergeten en probeerde het gewoon te genieten van het leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *