Het is tijd om naar normale bi-orgies eerlijke verhalen over groepsseks te gaan

Publiekelijk vertellen over seks – Een soort van movietone, dus publiceren we de verhalen over het persoonlijke anoniem.

We vragen vaak wie al deze «Genummerd» Mensen Antwoord: dit is niet de verbeelding van de auteur, dit zijn echte helden van 20 tot 40 jaar oud, verschillende beroepen: van zakenlieden tot muzikanten.

Vandaag zijn ze acht en ze vertellen over sekservaring, waar meer dan twee deelnemen, en soms – En meer dan drie. Ze zeggen zeer nuttig entertainment.

Geschiedenis №1. Hoe groepsseks huwelijk gelukkiger maakte

Ons familie paar meer als MZHM – Vooral de vrouw is blij. De eerste keer dat er een kleine beperking was, maar mijn massage werd verwijderd en alles was goed: je hebt gewoon de brandende ogen van de echtgenoot op zulke momenten niet gezien. Groep – ingewikkelder dan gewone seks.

In de regel duurt het langer, alleen omdat het meisje tijd en daar moet hebben, en daar – Het is zij die nog meer is uitgeput, maar ook de meeste voordelen. Wat er al is, na de eerste ervaring was de indruk zo sterk dat het meisje ergens een week naar beneden kwam. In de regel, anale seks – Ruwweg op dergelijke bijeenkomsten, oefenen we in principe oraal en vaginaal. Het is belangrijk dat een van de drie mensen ervaring heeft – Dit vergemakkelijkt de taak aanzienlijk.

Bijvoorbeeld, op een dag kwam een ​​jonge man naar ons toe, die uitlegde dat het beter was om alle regels en verlangens voor seks te bespreken – Zeer redelijk advies. Sex met een paar (MZHMZH) – veel moeilijker dan MZHM of Gym. Je ontmoet zelfs moeilijker: vier mensen zouden elkaar willen, en het is vrij moeilijk. Remarika: Probeer dit niet te oefenen met vrienden.

Dus in de regel begint zo’n seks met een verwarming van partners met de vertrouwde partners, dan alle verandering.

Zeer goede optie wanneer in de paren van een meisje – BI: Ze kunnen gestoofde plaats worden. Zhmz – Het meest interessant voor jongens, en het searchsplan van het moeilijkste meisje: het is erg belangrijk dat «de jouwe» en uitgenodigd waren BI. We hadden gelukkige tijden die we probeerden: meisjes ontstoken goed, en ik hielp hem alleen een beetje.

Dat is, niet zo dat je seks hebt met twee meisjes op een rij, eerder seks met elkaar. Ik vond het meisje ook leuk – Voor seks gebruikten ze een dildo, vibrator en vele andere speelgoed. Het was erg interessant om dit te observeren door – Gevoelens zijn erg positief.

In groepsseks zijn vertrouwende betrekkingen in het paar erg belangrijk. We hebben geprobeerd veel familie te ontmoeten en nog niet getrouwd, maar het kwam niet bij echte vergaderingen gewoon omdat mensen samengevoegd: jaloezie, wrok enzovoort. Maar van degenen met wie we elkaar uiteindelijk ontmoetten, niemand scheidde vanwege de schommel, waren er altijd redenen in een andere. We vertrouwen elkaar absoluut.

Bijvoorbeeld, nu wij aan de drietal aan onze tutor in het Engels, vragen waarom? Hij hield echt van het meisje – Jonge en knappe atleet. Buitenlandse mensen geven u en seks, en de mogelijkheid om een ​​stel te blijven, terwijl u veel gelukkiger bent in het huwelijk.

Geschiedenis №2. Swing, die toegang gaf tot tweeduizend burgers

Ongeveer een jaar heb ik een praktische vorm van vergaderingen met gehuwde paren – schommel. Geloof me, in onze stad nu is het erg populair. In dergelijke bijeenkomsten is er in aanvulling op seks een element van communicatie, dating en enkele gesprekken na. Er zijn moeilijkheden. Als het geslacht zelf redelijk goed is en hier niets ongewoons is (technisch gezien is het hetzelfde geslacht), dan kan het verschil van het uitzicht op de wereld bederven.

En daarom is de gradatie van sensaties zeer serieus – In de gebruikelijke sobere seks vind ik altijd alles, maar in groep – Soms wil ik ontsnappen om te ontsnappen, vergeet en nooit te zien. Waarschijnlijk kan een vraag zich voordoen, waarom het allemaal nodig is? MZHM, waar MZ-echtpaar – Goede seks zonder toewijding.

De waarschijnlijkheid dat iemand het gezin zal vernietigen, kinderen voor je gooien – Mala. En voor jou is het gewoon seks. Het lijkt allemaal tevreden. Omdat alleen seks met een meisje zonder toewijding vaak eindigt met verplichtingen (en niet altijd op initiatief).

Hoe gebeurde dit? Allemaal eenvoudig. Er zijn speciale sites waar mensen die het nodig hebben. Op de foto zijn er geen personen, maar een figuur is zichtbaar, en ik, in het algemeen, alleen zij, in feite en belangrijk. Als het gezicht geluk – Nou, niet…Wel, oké. Je schrijft, je antwoordt (niet altijd). Nou, en je ontmoet. Soms kunnen ze eerst een date bellen, maar dat vind ik niet leuk – beter recht op zaken. Het verschil in dergelijke bijeenkomsten met gewone dating is dat zelden in «Dagelijkse realiteiten» Seks gebeurt in twintig minuten na dating.

Kinderen, lening. Er zijn mensen die een bedrijf hebben, en degenen die naar de demonstraties gaan. Juist ongeveer een paar duizenden burgers wordt nu in dit onderwerp getekend. Waarom vind ik het leuk?? Schommel – Normale manier om seks te krijgen en geen verplichtingen te ontvangen. Trek niet met data en dating.

Plus de mogelijkheid om iemand gelukkig te maken – het is net als mensen. Maar meer en vaker denk ik dat het tijd is om naar normale bi-orgie te gaan.

Geschiedenis №3. Prostituee, die wijn weigerde

Groepsseks – Logische stap voor nieuwsgierige en open mensen. Goed, of gewoon dronken. Voor de eerste keer was het vrij bewust en zonder alcohol. Tijdens de student ontmoette ik een meisje, dachten we al lang dat we iemand als derde nodig hebben. Iedereen lobbyde zijn versie: zij – Mannen, ya – Vrouw.

Als gevolg hiervan besloten we dat we allebei een dame willen (mijn meisje was bi, dus de vraag was niet het scherpe). Welnu, we zaten op de sites waar meisjes zijn die slapen voor geld gekozen, genoemd, betaald, ze kwam, weigerde wijn en we hadden seks.

Het was goed (maar toen gebeurde het beter), maar ik begreep dat de jaloerse. De dame had seks met een meisje en genoten – Dat wil zeggen, mijn rol is de enige fabrikant «vreugde» Normaal gesproken. Maar in het algemeen was het niet slecht.

Geschiedenis №4. Plotseling geluk

Het leek me altijd die seks met twee meisjes onmiddellijk – iets speciaals, en je moet erg rijk zijn, of heel mooi, zodat het met je gebeurt. Alles bleek echter veel gemakkelijker te zijn. Ik ontmoette een meisje dat het appartement met zijn vriendin heeft verwijderd.

De laatste had wat problemen met jongens, dus blijkbaar, elke keer dat ik ze aan het bezoeken voor de nacht, rolde ze hysterica uit en vroeg me om met pensioen te gaan. In de volgende avond zijn we samen met de buurman, wat ik «Gevraagd» Fles wijn, zat in de keuken en keek naar de film.

De scène in de serie toonde vier jongeren in seks. En dan verklaart mijn meisje: «Ik heb nog nooit een drietele seks gehad. Ik vraag me af wat het is?» levitra prijs De vraag was duidelijk retorisch, maar de buurman antwoordde: «Met twee meisjes en een man? Best goed… Hoewel, afhankelijk van waar».

In reactie op onze vraagoplage, zei ze: «Ja, ik had zo’n ervaring, maar niets ernstigs». Toen ging ik naar de vraag van mijn meisje: «Waarom heb je me niet eerder verteld?? Misschien wilde ik ook deelnemen». Hier besefte ik dat hij iets heel cools brouwde, en het belangrijkste is – Mis het moment niet. Kijkend naar zijn vriendin, die aangenaam is om met meisjes te slapen, en met jongens, vroeg ik om een ​​grap: «Dus waarom proberen we onszelf niet?» Wetende dat mijn vriendin zal antwoorden, heb ik de buurman bekeken. «Ik weet het niet eens, er is geen stemming», – antwoordde ze.

Het is moeilijk om het gesprek dat daarna tussen de samenwoningen is doorgegeven. Maar uiteindelijk gingen ze allebei de kamer in en ik verbleef in de keuken, denkend na te gaan – Niemand noemde me tenslotte. Ze draaien wil wraak om te herhalen, ik ging de kamer in. Zittend op het bed, kuste ze, naakt op de riem. Zonder iets beters uit te vinden, vroeg ik: «En voor mij is er een plaats?»

Ze keken me aan als een idioot en ging verder. Ik heb ze uitgekleed en benaderd. Ik zal niet zeggen dat alles slecht was, maar aan het begin van het proces voelde stijfheid. Het is één ding als je seks hebt met één meisje dat je kunt omdraaien, implementeren of verschuiven en een ander ding – Wanneer u in wezen moet leiden.

Maar alles leek goed te zijn: ik heb het niet gezien in de ochtend van gefrustreerde gezichten. Ja, en toen we allemaal wakker werden, waren er geen grappen en onhandigheid. Als ik me die nacht herinner, heb ik nog steeds een glimlach op mijn gezicht en trots, dat ik niet heb opgeslagen.

Geschiedenis №5. Laten we zeggen bedankt voor visum voor onze seksuele diversiteit

Troymiki – nogal een gewoon verhaal dat me tenminste een maand gebeurt. Minder frequent MZHMM of MMZHMM. Laten we dus over dit (seks, waar meer dan twee), op de een of andere manier, denk in hun meest verborgen fantasieën. Implementeren, vanwege welke morele en ethische of sociaal gedragsnormen, er zijn genoeg moed in een paar.

In mijn leven herkende de overweldigende meerderheid van meisjes, met een Frank gesprek, dat soms over triplers fantaseert, en in verschillende configuraties. Ook met jongens: ik ken niemand die weigerde met Ghmzh. Misschien slechts sterk onzeker op zichzelf en zijn capaciteiten met een laag testosteron, wat en men weet niet hoe het kan omgaan.

En voor jongens is het belangrijker om te weten met – Ze worden op de foto gehouden, omdat de scènes van porno stevig in het hoofd zitten, waar alles geweldig komt, krijgen de dames inkjet orgasme en iedereen is gelukkig. Vanaf het leven is dit helaas, voor zover mensen van het gemiddelde salaris «Papitzot».

Van de zijkant lijkt het als onnatuurlijk en laat je niet de gedachte achter die je aanwezig bent op de set goedkope huisvideo. Het is zeer zeldzaam om te haasten van het proces naar iedereen. Iemand riskeert altijd ontevreden en beroofd van de aandacht, en deze kans groeit met een toename van het aantal deelnemers.

In 90% van de gevallen komt alles voor onder invloed van alcohol, om intern op de een of andere manier intern te kunnen, en in geval van falen of latere beschuldigingen, alles en af ​​te schrijven.

Het initiatief kan in eerste instantie in het formulier klinken lijkt op een grappen te zijn, en dan heb je geen tijd om te knipperen, terwijl je de scène met zoenende meisjes bekijkt, de kleren die daags lacht en ondubbelzinnig aan te scheuren.

Heel velen stopt de waarschijnlijkheid van de daaropvolgende openbaarmaking van het incident, en hier blijkt het liever met onbekende mensen, niet uit de algemene cirkel van communicatie, om latere ongemakkelijke momenten te voorkomen.

Dat is de reden waarom veel geliefden van zo’n variëteit de voorkeur geven aan seksuele toerisme. Hier is het genoeg om naar de profielsites te gaan om te zien hoeveel het aantal paren naar het land wil komen en kennis maakt met een jong en aantrekkelijk meisje of een man. Dankzij vijfdaagse visum voor onze seksuele diversiteit.

Geschiedenis №6. Afgewezen in de bar

IK BEN – Meisje, ik heb een heel goede vriend, met wie we elkaar zonder woorden begrijpen. Een keer (het was aan de vooravond van het nieuwe jaar) we besloten om elkaar te ontmoeten en, zoals gewoonlijk, iets grappigs, zelfs gek.

Begon mensen in de bar te vragen terwijl ze betrekking hebben op seksstriumade / vier. Het was grappig en op

hetzelfde moment helaas: gedachten verschenen, zijn al die gewoon, met standaard stereotypen? Of iedereen is zo zorgvuldig verborgen? En over een wonder, we ontmoeten een meisje, dezelfde bevrijd en opgewekt als wij. Woord voor het woord, en hier zijn we al thuis, drinken whisky met een cola en chatten over alles in de wereld, zoals oud bekend.

We wisten niet hoe we moesten doen: niemand had sekservaring in drie, behalve onze nieuwe kennis, maar ze bevestigde mijn vriend en wilde alleen bij mij blijven. ik was dronken.

Plotseling bood mijn vriend aan om naar de douche te gaan – en gehaast. Vertoningen bleven anders: en ik vond het leuk, en niet erg. Ik wilde iets veranderen,

soms leek het erop dat er een derde extra is. Dat is gewoon wie? Ik kan niet zeggen dat ik deze ervaring echt wil herhalen, hoewel het niet is uitgesloten.

Geschiedenis №7. Begin van goede vriendschap

Ik was 18 jaar oud. In het sociale netwerk ontving ik een bericht van een mooi meisje, zeggen ze, ik wil geen nieuwe sensaties? Wanneer verduidelijkt dat ze bedoelt. Ze zei dat ze op zoek is naar een meisje met haar vriendje om seks triootje te proberen. Ik ben het ermee eens, zoals ik graag doe wat ik niet eerder heb gedaan.

Vooral omdat ik een gratis meisje ben, wat te verliezen? Ik kwam aan op het opgegeven adres: naar de metro, in de buurt, waar ze leefden. Ik nam een ​​jongeman meisje op de auto.

Ondanks het feit dat ik erg bezorgd was, leek de man heel schattig en vriendelijk. Ik ging met hem naar het appartement, we gingen naar de keuken, waar ik wacht op een meisje en thee met cakes. Toen leek het erop dat ik niet door trigeon was bijgewoond, maar gewoon om te bezoeken als een hechte vriendin. We begonnen te communiceren, vrolijk lachen en ze zijn niet genoeg uitgenodigd voor de kamer. Zat op het bed, de man lag tussen ons met twee. Ik was nog steeds bezorgd en wist wat te doen, – Zoals voor mij was voor het eerst.

Meisje begon: ik begon met een man te kussen, en toen «uitgenodigd» en ik. Nadat hij de Shirinka heeft uitgepakt en, glimlachend, zei: «Nou, laten we beginnen?» Ik knikte in de war. Ik herinner me niet hoe we in de pose waren, toen de man eigenlijk op mijn borst zat, en we allebei goedkoper. Hij vroeg verschillende keren, of ik het leuk vind, en toen was zijn eakyulist op mijn gezicht – Meisje onmiddellijk «VERWIJDERD» het met taal.

Dat is alles. Toen zeiden we vriendelijk afscheid. Met dit meisje communiceren we tot nu toe, erg leuke functies. Met die vent brak ze lang uit. Ik herinner me dit geval vaak, denk dat in mijn lijst, verlangens een andere vinkje.

Geschiedenis №8. Sandbox voor volwassenen waar u stress kunt verwijderen

Zodra mijn man en ik besloten om swing te oefenen. Ik was nieuwsgierig, maar bang: in die periode was ik erg jaloers en bezorgd. Dus voordat ontmoetingen met paren een beetje drugs uitzagen voor onbevreesdheid, en alles goed ging.

Na de eerste keer was er een gevoel van een nieuwe, alsof Maagdelijkheid het uitmaakte – iedereen weet het «dit gevoel» De volgende ochtend de ochtend. Hetzelfde gevoel «Niveau AP, wij en ik zullen nooit hetzelfde zijn» Na groepsseks ook. Ons eerste paar was volwassen en ervaren, we waren aangenaam ontmoet, kwamen niet in verwarring – En we kwamen in een gat. Het was cool!

Vóór de vergadering gingen we zelfs cynotisch naar de kerk om de knie voor de toekomstige zonde te buigen – Stress schot. Sex zich uitgaf perfect. Ik was geïnteresseerd om mijn man, deze games kijken «Jaloezie-trust-border» Ik ben altijd kroon. Nadat we een ontmoeting met verschillende koppels, we hadden zelfs een roman met een. Alles, zoals gewoonlijk: Je mist, ik ben blij om te zien, je houdt, zullen we het, maar drie mensen onmiddellijk, en niet één.

Er zijn min in de schommel: sommige paren, het ondertekenen van groepsseks, zijn eigenlijk op zoek naar geen plezier, maar proberen om hun interne problemen op deze manier wraak op te lossen of te demonstreren borousness.

Godzijdank, waren er weinig. Maar ze zijn direct merkbaar als het gaat om het strippen en de eerste genegenheid. In het algemeen, swing, als je schaamte te overwinnen, jaloezie en vooroordelen, – Fascinerende reis door de wereld van de kennis van zijn en andermans seksualiteit.

Al deze opgewonden organen en ogen zijn zeer aangenaam en mooi. Met verschillende paren hebben we zelfs de Estetische orgieën gedaan, waar alle deelnemers recht waren zoals een schoonheidssalon. In prachtig ondergoed, make-up, geesten – Elite porn thuis. Als gevolg hiervan waren we tevreden, ik heb mijn huwelijk met succes verloren en nu geniet ik van mijn monogame relaties die verbazingwekkende en onverwacht aangename kanten van een dergelijke unie hebben ontdekt.

Ik raad aan om beide en dit scenario te proberen – Iets zal precies leuk vinden. En ter verdediging van swingers wil ik zeggen: er zijn veel aangename en ervaren mensen in onze stad die klaar zijn om met je een lust van een volwassene te verdelen.

In een gezonde seks – Het is leuk, gemakkelijk, therapeutisch, alsof volwassenen in een zandbak spelen, alleen naakt en tegelijkertijd bezig zijn. Plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *