8 tekenen van seksueel zelfverzekerde vrouwen

Nee, ze is helemaal niet lui en is blij om te genieten met haar geliefde http://homebuildingsolutions.ie/renovations/, maar hier om te huilen in het kussen van het feit dat iemand zei: “Je hebt cellulitis!”Ze zal niet. “Je hebt cellulitis in de hersenen,” zal ze antwoorden en vertrekken.

Vrouwen overtuigen vaak dat er iets mis is met hun lichaam alsof er een zekere “standaard voor seks” is, en als u hem niet overeenkomt, welkom in de bank. Tegelijkertijd is deze standaard voor vrouwen veel moeilijker dan voor mannen: elastische borst, gladde heupen, mollige lippen en uitstekende diepe blowjob-techniek. Als een norm van lichamelijke opvoeding.

En welke vereisten, ik zou het graag willen weten, mannen naar voren brengen? Heb je ooit gehoord dat de vrouw de geliefde op zijn wang streelt en opgemerkt: “Maar je moet aan een Kunnyingus werken. Ja, en voeten scheren zou geen pijn doen “.

Ze is een sexy ondergoed. Of draag het niet

Als je ooit rond de overgang van de metro hebt gelopen, waar tien paren slipje voor 200 roebel kunnen worden gekocht, zag je waarschijnlijk het slipje met een kofferbak. Nou, herenstring in de vorm van olifant, waar een lid te plaatsen. Heb je ooit iemand gezien om ze te kopen?

Nee serieus. Het openen van een mannelijk tijdschrift, bewonderde tonny macho met een pers, zoals een wasbord

, die, in plaats van een lid – stam? Stel je deze foto voor een seconde voor. Wat denk je, veel mannen, op de eerste date, zorg ervoor dat ze een geschikt geval van ondergoed hebben, en niet “grootvader van grootvader”?

Vrouwelijke sexy ondergoed, in de regel, in tegenstelling tot mannelijk, niet erg handig. Het is veel nuttiger om slipje uit natuurlijke stoffen te dragen, maar kant sexy slipje is meestal synthetisch. Maar als ze je helpen om te beginnen – is dit geweldig, op hun seks voor seks. Het belangrijkste is dat je het voor jezelf doet, voor je eigen vreugde.

Ze houdt van zichzelf in de spiegel

Bijna niemand houdt van jezelf in de spiegel. Onze lichamen zijn onvolmaakt en op zichzelf het concept van “perfecte” voorwaardelijke. Het lichaam is niet glad van het strijkijzer: al deze plooien, rimpels, extra haartjes, puistjes, blauwe plekken en schaafwonden. We leven en onze huid is geen wit vel zonder enkelvoudig gemarkeerd.

Het enige probleem is dat mannen deze waarheid veel gemakkelijker nemen. Hij kan puzzat padgettwaterbury.com/10-ideeen-voor-hete-winterseks/, haar van onderaan en kaal van bovenaf zijn, maar hij neemt zichzelf mee zoals het is.

Je lichaam maakt veel voor je: het ademt, voedt en geeft je plezier. Hou ervan.

Ze weet dat ze geen pornoster is

En haar zo’n stand van zaken is volledig tevreden, dus het gaat niet concurreren met de sterren van films voor volwassenen in het acteertalent. Vertrouwen vrouw tijdens seks denkt over seks, en niet over hoe haar kont in dergelijke verlichting kijkt of of het rij is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *